ESTRENEM NOU ITINERARI

El Priorat, una comarca vinícola, carregada d'història i vida, de camps de vinya infinits, de colors i amb un Montsant que fa de guia, descobrireu una ruta sobre rodes que brinda una experiència única i d'allò més emocionant.

Durant Pedals del Priorat travessareu els camins que feien servir els antics cartoixans entre vinyes centenàries. Amb un recorregut circular de 111km i 3421m D+, gaudireu dels pobles prioratins i els seus paisatges immillorables. Entre senderons vertiginosos i camins serpentejants, podreu meravellar-vos dels famosos costers de vinya i pedalar amunt i avall passant per les zones més emblemàtiques i reconegudes gràcies als seus vins únics i la seva diversitat tant rica.

Treballem en el nou espai web. Si esteu interessats en rèbrer més informació o contractar l'experiència, podeu trucar-nos o enviar-nos un correu a:


¡ESTRENAMOS NUEVO ITINERARIO!

El Priorat, una comarca vinícola, cargada de historia y vida, de campos de viña infinitos, de colores y con un Montsant que hace de guía, descubriréis una ruta sobre ruedas que brinda una experiencia única y de lo más emocionante.

Durante Pedales del Priorat atravesaréis los caminos que utilizaban los antiguos monjes cartujanos entre viñedos centenarios. Con un recorrido circular de 111kms y 3421m D +, disfrutaréis de los pueblos prioratinos y sus paisajes inmejorables. Entre senderos vertiginosos y caminos serpenteantes, podréis maravillaros con los famosos costeros de viña y pedalear arriba y abajo pasando por las zonas más emblemáticas y reconocidas gracias a sus vinos únicos y su diversidad tan rica.

Trabajamos en la nueva página web. Si estáis interesados en recibir más información o contratar la experiencia, podéis llamarnos o enviar un mail a: